Opleiding & Ontwikkeling

Werk je bij Simmons & Simmons, dan hoor je bij een wereldwijd netwerk van ruim 20 advocatenkantoren. Zodra je start bij ons kantoor aan de Zuidas in Amsterdam, werk je in een internationaal georiënteerd team. Je werkt nauw samen met collega’s van over de hele wereld, ieder vanuit eigen lokale expertise. Dat maakt je cases interessanter, groter en leerzamer. Want het échte werk speelt zich nu eenmaal vaak af op het internationale toneel. Zo krijg je bij Simmons & Simmons volop kans om ook jouw eigen grenzen steeds verder te leggen. En om jezelf te ontwikkelen en te leren, in een omgeving die de hele wereld als werkveld ziet.

We bieden diverse Learning & Development trajecten aan voor onze advocaten, (kandidaat-)notarissen en fiscalisten, want opleiding en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat je jouw juridische en persoonlijke vaardigen blijft ontwikkelen.

Een belangrijk deel van je opleiding is in handen van onze collega’s en daarom plaatsen we je altijd bij een ervaren medewerker of partner op de kamer. We willen je zo goed mogelijk opleiden en daarom word je vanaf dag één overal bij betrokken. We werken in kleine en hechte teams, waarin je snel veel verantwoordelijkheid krijgt en actief betrokken bent bij de zaken.

Sectiewissel

Je wisselt bij ons in principe niet van sectie, want wij geloven erin dat je talent beter tot zijn recht komt als je in een team past en als je werkt in een vakgebied waar je passie ligt.

Beroepsopleiding, Law Firm School & Interne opleidingen

Om jezelf te blijven ontwikkelen krijg je bij ons diverse opleidingen en trainingen aangeboden bij elke nieuwe stap in je carrière. Je eerste drie jaar staan in het teken van je beroepsopleiding (NoVA, NOB, KNB) en onze advocaten volgen ook de Law Firm School. Daarnaast neem je deel aan de Simmons & Simmons Development School en aan ons internationale opleidingsprogramma de Simmons Promotion Schools.